Musik som redskap i omvårdnad

Musik som redskap i omvårdnad

pin_dropDigitalt

event2022-11-16 13:00 - 2022-11-16 16:00

Digital föreläsning

Anmäl dig här

Hur kan sång och musik bli en del av ditt arbete? Hur kan du känna dig trygg att använda sång, musik och rörelse som uttrycksmedel på jobbet? Varför är musik viktigt för livskvalitet? Under det här webbinariet får du veta mer om musikens centrala betydelse för människan, hur den kan bli en arbetsmetod i dagliga omvårdnadsrutiner, samt hur musik kan hjälpa dig att se människan i personcentrerad vård.

Musik berör oss alla, oavsett bakgrund och förmåga. I den finns en kraft som kan läka, distrahera, väcka minnen och förhöja livskvaliteten. Under det här webbinariet får du veta mer om musikens centrala betydelse för människan, hur den kan bli en arbetsmetod i dagliga omvårdnadsrutiner, samt hur musik kan hjälpa dig att se människan i personcentrerad vård.

Kostnad: 495 kr exkl. moms

Föreläsare

Ewa Karlsson Sjölander

Verksamhetsutvecklare socialtjänsten Piteå kommun med mångårig erfarenhet som undersköterska där musiken har varit en naturlig del av arbetet. Ewa är även författare till skriften Musik som berör, utgiven av Betaniastiftelsen.

Nina Cherla

Sångerska, musiker, låtskrivare och musikterapeut utbildad i Wales. Nina har lång erfarenhet av att jobba med musik och individer med diverse funktionshinder, även internationellt, bl a i Indien.