Retreat för vårdpersonal – Nycklar till återhämtning

Retreat för vårdpersonal – Nycklar till återhämtning

pin_dropStockholm

event2022-11-28 09:00 - 2022-11-28 16:00

Retreat

Anmäl dig här

Hur kan jag skapa utrymme för återhämtning i en stressig vardag? Finns det några nycklar som kan hjälpa mig? Välkommen till en heldag i retreatens form för dig som arbetar inom vård och omsorg. Välj ett av tre tillfällen: 26 september, 17 oktober eller 28 november.

Vi inbjuder dig till en dag där du och din hälsa står i centrum. en dag med möjlighet att utforska hur du, mitt i en stressig vardag, kan skapa stunder av återhämtning. Vi involverar kroppen och använder alla våra sinnen för att hitta vila och känslan av liv. Som utgångspunkt använder vi de åtta livsbetingelserna i existentiell hälsa.

Plats: Allhelgonakyrkan, Helgalunden 9, Stockholm.
Tid 9.00-16.00, inklusive morgonfika, lunch och avslutningsfika.

Kursintyg utfärdas.
Kostnad: 1 095 kr exkl. moms

Föreläsare

 Åsa Ahlqvist

Beteendevetare, massör, och instruktör i kroppsmedvetenhet, avspänning och meditation. Har lång erfarenhet av ledarskap och driver idag företaget Ledarskap i balans. Leder retreater och workshops med utgångspunkt i existentiell hälsa.

Kerstin Enlund

Direktor för Betaniastiftelsen, beteendevetare, har lång erfarenhet av ledarskap och chefskap. Samtals och musikterapeut. Håller kurser och retreater med utgångspunkt i existentiell hälsa.