Trygg av kunskap

Trygg av kunskap

pin_dropDigitalt

event2022-11-22 13:00 - 2022-11-22 15:30

Digital föreläsning

Anmäl dig här

Föreläsningen är en del av utbildningsserien Undersköterskans roll i palliativ vård.

Vad behövs för att möta människor som har en begränsad tid kvar i livet? På vilket sätt kan kunskap bidra till att öka tryggheten hos oss själva och hos de vi vårdar, även i de svåra stunderna? Att som vårdpersonal vara både en trygg medmänniska och ett arbetsredskap ökar förmågan att hjälpa de vi möter i vår omvårdnad på ett djupare och mer meningsfullt sätt.

Vi vänder oss till dig som arbetar inom palliativ vård, och som dagligen möter obotligt sjuka och deras närstående i svåra livssituationer.

I den här föreläsningen vill vi dela med oss utav våra erfarenheter och belysa vad utökad kunskap har bidragit till både i vår yrkesroll och för oss som individer. Vi kommer också lyfta fram olika möjligheter för att kunna ta del av kunskap i praktiken. Under föreläsningen ges även möjlighet för dig som deltagare att delta i gruppdiskussioner.

Den digitala utbildningsserien Undersköterskans roll i palliativ vård har fokus på fördjupad kunskap inom palliativ vård och riktar sig i första hand till omvårdnadspersonal och arbetsledare inom vård och omsorg. I samarbete med Undersköterskor för Palliativ Omvårdnad, UFPO.

Kostnad: 495kr exkl. moms

Föreläsare

Monika Fogelqvist

Specialistundersköterska

Meg Karlsson

Specialistundersköterska