Ansvar i teamet runt patient och närstående vid vård i livets slutskede

Ansvar i teamet runt patient och närstående vid vård i livets slutskede

pin_dropDigitalt

event2022-10-05 13:00 - 2022-10-05 15:30

Digital föreläsning

Anmäl dig här

Föreläsningen är en del av utbildningsserien Undersköterskans roll i palliativ vård.


Hur ser teamet ut? Arbetar vi tillsammans med gemensamt mål? I föreläsningen lyfter vi tankar om nyckeln till en ”god vård” utifrån de förutsättningar vi faktiskt har.

I föreläsningen lyfter vi tankar om nyckeln till en ”god vård” utifrån de förutsättningar vi faktiskt har. Att se möjligheter och utöva kunskapsutbyte mellan olika yrkeskategorier ger resultatet av hur teamarbetet har gagnat den svårt sjuke patienten och dennes närstående vid vård i livets slutskede. Vård är inte vad vi tycker och tror. Vid vård i livets slutskede finns idag en gedigen kunskap att tillgå.

Den digitala utbildningsserien Undersköterskans roll i palliativ vård har fokus på fördjupad kunskap inom palliativ vård och riktar sig i första hand till omvårdnadspersonal och arbetsledare inom vård och omsorg. I samarbete med Undersköterskor för Palliativ Omvårdnad, UFPO.

Kostnad: 495 kr exkl. moms

Föreläsare

Britt-Marie Strömqvist

Föreläsare, Britt-Marie Strömqvist specialistundersköterska palliativ vård. Har arbetat inom vården i drygt 50 år. Arbetar nu på Sårcentrum Blekinge och har tidigare under många år tjänstgjort inom palliativ vård i hemsjukvård. Kursledare för undersköterskor som studerar till specialistundersköterskor palliativ vård genom TUC yrkeshögskola.