Lediga jobb

Betaniastiftelsen söker Programchef för existentiellt stöd samt kultur och hälsa

Vill du utveckla och arrangera utbildning och fortbildning inom människovårdande verksamheter?

Nu söker vi en programchef med ansvar för två av våra fokusområden; existentiellt stöd samt kultur och hälsa!

Om Betaniastiftelsen

Betaniastiftelsen är en idéburen stiftelse utan vinstintresse. Utifrån en värdegrund där livsfrågor och människans värdighet står i centrum utvecklar och arrangerar vi utbildning/fortbildning inom människovårdande verksamheter. Våra fokusområden är palliativ vård, existentiellt stöd samt kultur och hälsa. Vi är ett arbetslag på sju personer som arbetar tillsammans i en nära samverkan. Nu vill ytterligare förstärka fokusområdena existentiellt stöd och kultur och hälsa och söker dig med gedigen kompetens och erfarenhet.

https://www.betaniastiftelsen.nu/

Arbetsbetsuppgifter och kvalifikationer

Programchefen ansvarar för utveckling och förvaltning av utbildningar, temadagar och föreläsningar inom nämnda fokusområden. Utbildningarna är både digitala och på plats. Samverkan sker med andra organisationer. I arbetslaget arbetar vi tätt samman eftersom den samlade kompetensen berör samtliga fokusområden.

Arbetet kräver att du har både utbildning och erfarenhet inom områdena existentiellt stöd samt kultur och hälsa relaterat till människovårdande verksamheter. Du kan ha en beteendevetenskaplig utbildning, vara socionom, psykolog, terapeut, präst eller diakon.

Uppgiften kräver också erfarenhet av att utforma utbildningar, leda projekt och arbeta i digitala miljöer. Du ska både kunna ta ett självständigt ansvar samt fungera bra i team.

Vi värderar en positiv och kreativ arbetsmiljö där alla bidrar och samverkar. Vi söker dig som delar våra värderingar och målsättningar. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet.

Placering

Betaniastiftelsens kansli
Högbergsgatan 13
116 20 Stockholm

Omfattning och villkor

Tjänsten omfattar 80% av heltid.
Arbetet utförs enligt förtroendetid.
Möjlighet att förlägga vissa delar av arbetet hemma finns.

Betaniastiftelsen är medlemmar i Famna samt Arbetsgivaralliansen.

För frågor vänligen kontakta:
Kerstin Enlund, direktor
Tel: 070 817 54 87
Epost: kerstin.enlund@betaniastiftelsen.nu

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och referenser till ulrica.heidenberg@betaniastiftelsen.nu senast den 14 november. Intervjuer sker löpande. Tillträde 9 januari 2023 eller enligt överenskommelse.