Lindring bortom boten – grundutbildning i palliativ vård

Lindring bortom boten – grundutbildning i palliativ vård

pin_dropDigitalt

Webbutbildning - gå när du vill

Anmäl dig här

Utbildningen baseras på nationella riktlinjer, Socialstyrelsens kunskapsstöd och det nya vårdprogrammet i palliativ vård och vårdförloppet för palliativ vård. Lindring bortom boten ersätter Palliation ABC.

Lindring bortom boten är en avgiftsfri webbutbildning i god palliativ vård och vänder sig till all personal inom vård och omsorg och även andra intresserade. Utbildningen tar ca 2,5 timmar att gå igenom som helhet. Det går närsomhelst att pausa utbildningen och fortsätta vid ett senare tillfälle.

För att på ett så pedagogiskt sätt som möjligt lära sig mer om god palliativ vård består utbildning av ett blandat innehåll. Utifrån texter, uppläsningar, animationer, övningar, reflektionsfrågor och patientfall kommer användaren kunna ta till sig innehållet på bästa sätt.

Genom tre moduler får användaren lära sig mer om palliativ vård och det palliativa förhållningssättet, de fyra hörnstenarna (med ökat fokus på symtomlindring) och vård sista tiden i livet. Utbildningen varvas med kunskapsfrågor och användaren får ett diplom att spara ner eller skriva ut efter godkänd utbildning.

Glömt lösenord?
Har du glömt ditt lösenord? Tryck här för att beställa ett nytt.

Frågor och support 
Har du problem med utbildningen som inte gäller ditt lösenord kontakta oss här: support@betaniastiftelsen.nu. Vi svarar inom 24 timmar (helgfria dagar). Har du glömt ditt lösenord gå vidare hit.
Se ett smakprov från utbildningen nedan:

Utbildningen är avgiftsfri

Se ett smakprov från Lindring bortom boten – grundutbildning i palliativ vård: